Nakládaný Hermelín podle Kašpara

Nakládaný Hermelín podle Kašpara

Suroviny:

  • 4 hermelíny (nejlepší jsou cca 15dní do doby spotřeby)
  • 2 cibule
  • česnek
  • paprika mletá (sladká, ostrá)
  • bobkový list
  • nové koření, pepř celý
  • rozmarýn mletý, tymián
  • rostlinný olej
  • chilli papričky celé

Postup:

Na dno sklenice naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli. Posypeme připraveným kořením a lehce zalijeme olejem. Hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a položíme na cibuli a směs koření. Znovu zalijeme olejem a postup opakujeme do doby, než nebude sklenice plná.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ Jan Werich